Vi er en menighed i udvikling. Det vil sige at vi bevidst arbejder på at forny os. Det gælder både vores gudstjenester, vores bygning og i det hele taget måden vi er kirke på.

Menigheden lige nu

Vi er en forholdsvis lille menighed, som har en stor kontakt flade bl.a. gennem børnearbejde og gospelmusik

I de sidste år har vi oplevet, at menigheden er vokset, fordi mennesker har fået lyst til at blive medlemmer. Der er også flere, som finder vej til gudstjenesten om søndagen.
Alle, der er døbte og tror, kan bliver medlem af metodistkirken. Der holdes regelmæssigt information om, hvad det vil sige at være medlem af metodistkirken. Flere gange oplever vi at mennesker spørger os hvem, der er medlemmer og hvem der ikke er. Det er nemlig ikke til at se forskel. Og sådan skal det være. For vi lægger vægt på at alle er velkommen til arrangementer og gudstjenester. Det gælder uanset hvilket tilhørsforhold du har til kirken. Vi ligger også vægt på at der er plads til børnene.

Menigheden har i øjeblikket en præst ansat. Duncan Thompson, som har været ansat i menigheden siden 2006.

Sidst opdateret 29/6-2015 kl.09:28