Vores præster

Anne Thompson

Anne Thompson har været præst i kirken fra 2004-2011 og igen fra 2017. I 2019 blev hun menighedsforstander. Anne arbejder i menigheden ca. 18 timer om ugen.

Anne er gift med Duncan, der er præst på Metodistkirkens efterskole i Holstebro og læser til lærer. Sammen har de Samuel, Albert og Ella. Anne er oprindeligt fra Nordjylland, hvilket du kan høre, hvis du taler med hende.

Anne er uddannet fra Cliff College, England og Metodistkirkens teologiske seminarium Överås. Senest har hun taget en uddannelse om børn, åndelighed og tro og holder foredrag herom. Du kan se mere om Annes interesse på digogmigogvitro.dk.
Udover menigheden i Vejle er Anne også præst i Metodistkirken i Aarhus.
Når Anne ikke arbejder er hun sammen med sin familie – gerne i deres kolonihave eller ved vandet.

Anne Klitgaard Thompson, præst og Elsebeth Bjerno, der er under uddannelse som diakon.

Elsebeth Bjerno (sygemeldt)

Elsebeth Bjerno er kandidat til tjenesten som ordineret diakon og er ansat i menigheden med ca. 10 timer om ugen.

Elsebeth er gift med Claus. Sammen har de børnene Carl-Magnus og Esther-Marie.
Familien har bopæl i Grejs.
Elsebeth er opvokset i omegnen af Vejle og har siden 1998 væres medlem af menigheden.
Elsebeth er uddannet sygeplejerske fra Vejle amts sygeplejeskolen i 1998, og har siden virket som sygeplejerske både i hjemmeplejen og på sygehuse. Hun har en sundhedsfaglig diplom uddannelse i klinisk undervisning og sundhedsformidling.
Hun har i alle årene været en aktiv del af menigheden og har varetaget flere tillidsposter her.
Efter flere års overvejelse gjorde hun sin lægprædikant uddannelse færdig i foråret 2019 og blev ved samme lejlighed godkendt til kandidat til tjeneste som ordineret diakon, da hun år forinden oplevede kaldet hertil.
Elsebeth vikarierer nu som diakon for Anne Thompson 8 timer i ugen, sideløbende med ansættelse som sygeplejerske i Fredericia kommune og studier i teologi og diakoni i Metodistkirkens regi.